Mijn eigen (r)evolutie

.

.

Persoonlijk heb ik aan wat Loge21 schrijft niet veel toe te voegen, ik kan het niet beter verwoorden. Wat ik graag wil delen is het volgende:

Het werd mij wel duidelijk dat ik door het lezen van de informatie op de website van Loge21 mezelf plotseling beter begreep, en dat ik in feite deed wat men zei, en dus normaal was en normaal reageerde op impulsen, terwijl ik te vaak het gevoel heb gekregen vanuit de omgeving dat ik een vreemd mens was/ben, waar men niet mee weet om te gaan. Ik ben n.l. in een soort van ja, inderdaad, puberteit terecht gekomen vanaf 2003. Ik worstelde meer en meer met mijn omgeving, zocht naar bevrijding, diep binnenin. Verhuisde naar een andere woonplek. Maar uiteindelijk kwam het ook tot een breuk met een relatie die me gevangen hield binnen zijn regels, wetten, opvattingen en agenda. Ik wilde zo mijn leven niet bepaald, en dus voorspeld blijven zien. Dit wás geen leven.

Ongelooflijk hoe intuitie me verder leidde en via een steeds krachtiger wordend evolutionair proces bracht waar ik nu ben: geëmigreerd, in Noorwegen. Ik leer inmiddels leven met onzekerheden maar hoe het ook moge verlopen, ik leef, meer dan ooit. Ben sterk, krachtig, heb angsten en onzekerheden overwonnen, ben door diepe dalen durven gaan, en heb het nooit opgegeven. Mezelf neem ik overal mee naar toe. En ja, ook een oude meid is op haar toekomst voorbereid en dus ben ik aan het zorgen, voor het geval dat….., en wil een beeld van een eigen woongroep creëeren. Met mijn wensen en ideeën. Omdat ik natuurgeneeskunde en anthroposofie heb bestudeerd, maar vooral ook mezelf, ook het belang van een massagetafel ken via mijn eigen praktijk voor natuurgeneeswijzen, zijn alle wensen min of meer hierop afgestemd. Natuurlijk. Ik weet wat ik wil en doe geen consessies meer. Al lezende op diverse woongroep websites lees ik dat de meesten ditzelfde willen: het niet meer geleefd willen worden. jezelf zijn en ruimte hebben voor jezelf.

Mocht je meer willen lezen over mijn activiteiten, dan verwijs ik je (naast “Over mijzelf” in dit blog) graag naar mijn website. Deze is weliswaar in het Engels, maar foto’s kun je er ook vinden, en links naar meer, naar dat waar je geen taal voor nodig hebt: Multerland.

.

.