Levensfase 3

 

.

Deze hoofdbladzijde geeft een overzicht weer van sub-bladzijden die aangehecht zijn en vindbaar in het menu hierboven. Door met de muis over de namen te gaan lichten er sub-bladzijden op, indien die aangehecht zijn.

  1. (R)evolutionair leiderschap
  2. Mijn eigen (r)evolutie

.

.

Levend in een wereld waarin botox meer en meer vrouwen vult om er strak uit te kunnen blijven zien, waarin de ideale vrouw afgebeeld wordt met een jong lijf en rimpelloos gezicht, foto’s gefotoshopt worden om er jonger uit te zien, en ikzelf net zo goed als iedere andere vrouw ook een percentage kuddedier instinct in mij meedraag, heb ik tot mijn grote ontzetting de rimpels zien komen en uitbreiden. Het is niet alleen dat wat ik noemde, wat de reden is van mijn verzet tegen rimpels. Rimpels zijn ook signalen die er niet om liegen: mijn huid veroudert, ik word echt ouder, en vanaf de tijd dat ik naar de zestig toe groeide, leek de verrimpeling zich enorm te versnellen. Kijken naar oudere gezichten helpt om het ouder worden van jezelf makkelijker te accepteren. Merk ik. 

Foto door Rarindra Prakarsa: Wat een schoonheid! Wat een levenskracht en blijheid straalt er door haar ogen naar buiten! En hoe ze zich tooit, in al die kleuren…! 

14356251-lg

*

*

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.